5 inspirativnih Instagram naloga

Želim da podelim sa vama Instagram naloge koje me inspirišu svaki dan. Zdravi i ukusni recepti, kreativne fotografije hrane, sportske aktivnosti i harmonija… Autorke ovih naloga znaju kako da uživaju i pokazuju nam pravi primer kako da poboljšamo kvalitet našeg života.

  1. Deliciously Ella

ella

Prelepa Ela Vudvord je počela da vodi svoj blog Deliciously Ella kada je u potpunosti promenila svoj način ishrane. Kad je imala 22 godine, Ela je dobila retku bolest za koju klasična medicina nije imala leka. Kako bi se izborila sa zdravstvenim problemima, Ela menja način ishrane i izbacuje šećer, gluten, proteine životinjskog porekla i industrijske proizvode. Za dve godine je uspela da se izleči i sada inspiriše brojne pratioce na promene i nove recepte, izdala je svoj prvi kuvar, a njena aplikacija sa vegetarijanskim receptima je među najpopularnjim na iTunes i Google Play. Njen način života, poseta najlepšim pijacama, preukusna jela, maske za lice od avokada i zeleni smoothie posle časova joge – sve to možete naći na njenom Instagram profilu @DeliciouslyElla.

  1. Amanda Bisk

amanda bisk

Bivša atletičarka, a sada kvalifikovana instruktorka joge i „fitnes kraljica“ Australije, Amanda Bisk je napravila svoj 12-nedeljni program treninga nakon kojeg nećete prepoznati svoje telo u ogledalu. Njen program Strech Guide bazira se pre svega na kvalitetnom istezanju. „Cilj mojih treninga je da obnovite vaše telo kao nikada pre, da povećate fleksibilnost do maksimuma i da postignite vaš puni potencijal“, kaže Amanda. Ona nas motiviše fotografijama svog idealnog tela, zdravih obroka, sunčanih australijskih plaža i lepe sportske opreme. U kratkim i sažetim video klipovima, na svom profilu Amanda pokazuje kakve vežbe možemo raditi i sami kod kuće.

  1. Rens Kroes

renskroes

Ova holanđanka je sestra svetskog top-modela i anđela Viktorije Sikret Doutzen Kroes, a poznata je food-blogerka, autorka knjige Powerfood i bloga renskroes.com. Pored svog ličnog Instagram profila, ima i nalog posvećen samo njenim receptima @powerfoodies. Na oba naloga možete naći inspirativne fotografije vegetarijanskih jela, savete za zdravu ishranu i kuvanje, kratke klipove, motivacione poruke, prelepe slike Amsterdama i, naravno, samu Rens – veselu plavušu koja ne skida osmeh sa lica.

  1. SlimTrimThin

SlimTrimThin

Mimi, autorka ovog naloga, pokrenula je svoj blog kada je odlučila da smrša i poboljša svoje zdravlje i izgled (imala je probleme sa kožom). Vrlo brzo su usledili i rezultati. Njen Instagram profil je pravi raj za ljubitelje voća, jer obiluje prelepim fotografijama voćnih salata, ceđenih sokova, smoothie-ja i vraća nam leto.

  1. Good eatings

goodeatings

Čak ako niste ljubitelj veganskih recepata, prosto morate da pogledate ovaj nalog zbog neverovatno lepih fotografija jela, ovo je food styling u pravom smislu te reči. Autorka ovog profila i bloga Good eatings je Šveđanka Malin koja trenutno živi u Londonu. Malin je pravi hedonista i esteta. Na njenom nalogu ćete naći preukusne bezglutenske recepte od voća, povrća i žitarica, dosta varijanti zdravog doručka i slatkiša, a njene prelepe kreativne fotografije će vas sigurno inspirisati na kuvanje i isprobavanje novih sastojaka. Ko kaže da je veganski način ishrane dosadan?

Share

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 12 =