Izbor meseca: oktobar

1. Prirodni sapuni domaćeg brenda organske kozmetike Sofi bez mineralnih ulja, životinjskih masti i sintetičkih konzervansa.

2. Ovseno mleko Hafer Drink iz DM-a. Savršena zamena za kravlje mleko, bez dodatog šećera i konzervansa. U sastavu je samo ovas, voda, so i suncokretovo ulje. Ima prijatan orašasti ukus i odlično ide uz kafu i kakao.

3. Šetnja po šumi. Iskoristite sunčane oktobarske dane da uživate u šuštanju opalog lišća, svežem vazduhu i veselim bojama jeseni.

4. Stevija kao idealna zamena za šećer. Prirodni zaslađivač koji se pravi od biljke Stevia Rebaudiana. Za razliku od šećera nema energetsku vrednost, a glikemijski indeks joj je nula. Najbolje je koristiti nerafinisani (zeleni) prah ove biljke, ali iz praktičnih razloga preporučujem i tablete, jer ih je lakše nositi sa sobom.

5. Čaj Teekanne sa zovom i limunovom travom. Novi favorit među biljnim čajevima da malo zamenimo kamilicu i nanu koje pijemo svakodnevno.

6. Zobalice za čistu energiju! 7 velicanstvenih – miks sirovih mlevenih semenki: indijski orah, badem, seme konoplje, susam, lan, seme bundeve i suncokreta. Možete dodavati Zobalice u slana i slatka jela i da obogatite ishranu vitaminima, mineralima, masnim kiselinama i proteinima. Zobalice mogu da se naruče preko Fejsbuk stranice.

7. Šumske pečurke sa pijace, a još bolje ako ih berete sami!

Share

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + five =