Gastronomsko slikanje

Želite da izrazite svoju kreativnost, da naučite nešto novo i da se opustite u prijatnoj atmosferi i dobrom društvu uz vrhunsku hranu?

Probudite umetnika i hedonistu kod sebe! Dođite na PAINT&DINE – radionicu slikanja tokom koje ćete napraviti svoje remek delo, a posle ćemo nagraditi vaš trud gurmanskom večerom.

Radionicu slikanja vodi akademska slikarka Tanja Rajković koja će vas korak po korak sprovesti kroz proces stvaranja slike na platnu. Radionica traje tri sata i namenjena je svima i nije potrebno prethodno iskustvo.

Mi vam obezbeđujemo štafelaj, platno, boje i četkice. Slika se akrilnim bojama koje se brzo suše pa ćete na kraju večeri da ponesete svoju sliku koja će ukrasiti vaš životni prostor ili postati poklon dragoj osobi.

Jesen na platnu i na tanjiru

Tema ove radionice je jesen, pa ćemo izabrati motive koje prate ovo godišnje doba. Na času ćete dobiti nekoliko varijanti jesenjih slika (pejzaž, mrtva priroda i t.d.) od kojih ćete izabrati jednu za slikanje. Ukoliko želite da slikate svoj motiv, donesite odštampanu sliku.

Nakon slikanja čeka vas divna zdrava večera koju priprema Katja, sertifikovani nutricionista. Naš meni osmišljen tako da su u receptima zastupljene lokalne i sezonske namirnice biljnog porekla koje će vas napuniti pravom energijom iz prirode. Sva jela se pripremaju bez rafinisanih proizvoda i životinjskih namirnica. Čekaju vas sledeća jela:

  • potaž od pečenih paprika,
  • rolnice od plavog patlidžana sa namazom od oraha,
  • salata od svežeg povrća,
  • pečeni karfiol sa sosom od pečuraka
  • i brauni od bundeve.

Želja nam je da podstaknemo vaše kreativno istraživanje, slobodu i stvaralaštvo i da provedete ovaj nezaboravan dan u dobroj i inspirativnoj atmosferi.

Datum i vreme održavanja: nedelja, 11. Oktobar, Od 16 do 20 časova

Lokacija: KOMPOT centar za delikatesna istraživanja, Braće Krsmanović 5, Beograd

Cena: 4.000 rsd.

U cenu je uključeno: radionica slikanja (3 sata) sa detaljnim instrukcijama, slikarsko platno i sav neophodan materijal, večera, čaj, kafa, limunada. Alkoholno piće se plaća dodatno

Prijave i informacije na mejl: katja@vita.rs

O nama:

Tanja Rajković je akademski slikar, diplomirala na Akademiji Lepih umetnosti 2005. god u klasi prof. Mome Antonovića. Izlagala u zemlji i inostranstvu. Njeni radovi prate duh vremena i oslikavaju promene koje se dešavaju u modernom društvu.

Katja Jakovljeva je sertifikovani holistički nutricionista i autorka bloga o zdravoj ishrani vita.rs. Dugo godina je vegetarijanac i izučava različite načine zdrave ishrane i njen uticaj na naš život. Kuva na joga ritritovima i drugim događajima. Uživa u hrani, putovanjima i voli da eksperimentiše u kuhinji uz dobru muziku.

Čekamo vas!

 

Share

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 13 =