Jesen je pravo vreme da se posvetimo sebi i uspostavimo balans duha i tela pred zimu. Obnovite energiju i provedite 7 dana pored mora, uživajući u jogi, šetnji, zdravoj hrani, kupanju u moru, druženju i prelepim crnogorskim pejzažima.

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg joga ritrita na prekrasnoj obali Jadrana, rešile smo i ove godine da ponovimo ovo nezaboravno iskustvo!

Organizujemo događaj na istom mestu – u predivnoj vili Casa di Oliveto okruženoj maslinama i mandarinama koja se nalazi u centru grada Petrovca, blizu plaže, ali ipak je izolovana od gradske buke. Lokacija kuće omogućava vaš potpuni mir, izolaciju i odmor od svakodnevnog stresa.

Naš meni je sastavljen od pretežno biljnih lokalnih sastojaka, uz poštovanje principa kombinovanja namirnica. U programu su vrhunska jela od najkvalitetnijih sezonskih namirnica koje vam spremam sa ljubavlju i puno pažnje.

Dva puta dnevno vas očekuju časovi joge koje vodi certifikovana instruktorka joge Aleksandra Golubović, vlasnica beogradskoj joga studia Avani Yoga. Časovi joge se održavaju na engleskom jeziku i namenjeni su kako početnicima, tako i naprednijim vežbačima. Na svakom času ćemo kroz svesno disanje i praćenje svih osećaja u telu povezati se sa sobom.

Ostalo vreme je rezervisano za izlete u prirodu, planinarenje, potragu za skrivenim plažama i kajaking na Skadarskom jezeru.

Detaljniji program, informaciju o cenama i smešaju možete naći ovde.

Pridružite nam se!

Požurite sa prijavama, jer je kapacitet smeštaja ograničen!

Share

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =